Dr. Anamaria Hărăbor: „Singura cale logică de a învinge pandemia”

Dr. Anamaria Hărăbor: „Singura cale logică de a învinge pandemia”
Evaluaţi acest articol
(53 voturi)

Consilier local PNL, dr. Anamaria Hărăbor este medic la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Buna Vestire" din Galaţi şi una dintre persoanele publice gălăţene care au promovat importanța vaccinării anti-COVID şi prin puterea exemplului personal. În ianuarie, când a început vaccinarea celor din linia întâi a luptei cu pandemia, dr. Hărăbor şi-a făcut publică pe Facebook fotografia realizată la momentul primirii primei doze de vaccin.
Dincolo de argumentele ştiinţifice, medicale pe care ni le-ar fi putut oferi, noi am rugat-o să ne împărtăşească motivele personale pentru care a ales să se vaccineze: „M-am vaccinat anti-COVID pentru că am văzut suferinţă, pentru că am văzut disperare în ochii pacienţilor, pentru că am văzut moarte. Am ales să mă vaccinez pentru că vreau zâmbetul prietenilor înapoi, pentru că vreau să îmi îmbrăţişez părinţii, pentru că vreau să râd cu gura până la urechi şi cu ochii către cer. M-am vaccinat pentru că este singura cale logică de a învinge pandemia”, ne-a mărturisit Anamaria Hărăbor.

Citit 5177 ori Ultima modificare Joi, 14 Octombrie 2021 18:17

4 comentarii

 • postat de Om bun
  Joi, 14 Octombrie 2021 14:38
  193.231.148.***
  Nu conteaza culoarea politica. Nu are nici o legatura politica cu viata noastra. Vaccinul ne poate salva viata! Cei vaccinati trec mai usor prin boala asta cumplita si extrem de contagioasa. Asta e ideea oameni buni!
  11
  6
  Raportează
 • postat de Galatean
  Joi, 14 Octombrie 2021 13:11
  78.96.83.***
  Doamna doctor, tot respectul, nu mai stricati orzul pe gaste!
  8
  5
  Raportează
 • postat de E foarte simplu.
  Joi, 14 Octombrie 2021 05:17
  77.111.247.***
  "Dincolo de argumentele ştiinţifice, medicale pe care ni le-ar fi putut oferi"...dar nu ni le-a oferit, de ce oare...?!!!
  Doamna doctor PNL ne ofera (in schimb) "argumente" bazate numai pe sentimente inaltatoare, pe vorbe frumoase, pe duiosenie dar fara suport si, din pacate, fara absolut nicio sustinere stiintifica, logica...

  Dupa cum arata TOATE STUDIILE MEDICAL-STIINTIFICE INTERNATIONALE, AUTORIZATE si dupa cum este mentionat in insasi prospectele injectiilor anti-covid si dupa cum se poate observa zi de zi in absolut toata mass media romaneasca si planetara:
  - "vaccinul" nu impiedica infectarea cu virusul
  - "vaccinul" nu impiedica transmiterea bolii
  - "vaccinul" nu impedica decesul celor care au fost injectati.
  Toti cei care sustin altceva, MINT!
  37
  35
  Raportează
 • postat de Bil
  Joi, 14 Octombrie 2021 05:15
  5.13.206.***
  Ne-am saturat ca vreau sa ma vaccinez ca vreau sa-mi imbratisez unchiul din america! Mai nou... " ca vreau sa rad cu gura pana la urechi..."
  Doamne fereste! Ma vaccinez ca sa nu mooor! Madam penelista, esti expirata, mai ales ca esti medic...
  21
  34
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.