Donație a Rotary Galați Vigoris pentru Spitalul Județean

Donație a Rotary Galați Vigoris pentru Spitalul Județean
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Clubul Rotary Galați Vigoris a finalizat, la începutul lunii noiembrie, proiectul de dotare a secției Medicală II din cadrul Spitalului Județean Galați. Mobilierul și echipamentele medicale au costat peste 30.000 de lei și au fost achiziționate cu consultarea personalului medical, în sprijinul gălățenilor, anunță reprezentanții clubului. Au fost echipate trei saloane cu paturi și cu noptiere, s-au achiziționat 65 de lenjerii pentru pat și 50 de perne, aparatură medicală de monitorizare a funcțiilor vitale, respectiv un monitor funcții vitale și două pulsoximetre.

"Am identificat problemele care necesitau rezolvare urgentă cu ajutorul cadrelor medicale de pe secție, le-am comunicat și discutat cu oamenii inimoși de la Rotary Club Galați Vigoris, iar aceștia au decis să ofere sprijinul lor pentru creșterea gradului de confort al pacienților internați în secția clinică Medicală II. Mulțumim, Asociația Rotary Club Galați Vigoris!", a precizat medicul Cristian Onișor, șeful secției.

Clubul Rotary Galați Vigoris a continuat cu acest proiect seria demarată în primul an de pandemie, care a însemnat o construcție filantropică de aproape un milion de lei. De asemenea, foarte curând, va fi finalizat și un alt proiect al clubului, destinat Maternității.

Citit 1823 ori Ultima modificare Joi, 18 Noiembrie 2021 00:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.