Sucul de spanac și morcov, eficient contra bolilor de ficat

Sucul de spanac și morcov, eficient contra bolilor de ficat
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Ficatul este un organ vital, fiind responsabil, printre altele, de numeroase funcţii metabolice. Bolile de ficat se manifestă discret, iar jumătate din cei care au probleme nu prezintă niciun simptom. Buna funcţionare a ficatului se analizează pe baza testelor de sânge. Din cauza alimentaţiei nesănătoase, a mediului toxic în care trăim, dar şi a diverselor tulburări interne, funcţia hepatică poate avea de suferit.

Cei care suferă de steatoză hepatică (încărcare cu grăsimi a ficatului - n.r.) sau de ciroză pot bea o băutură naturală, preparată dintr-o jumătate de pahar de suc de spanac şi jumătate de suc de morcov. Se bea în fiecare zi, de preferinţă dimineaţa, cu înghiţituri mici. Se ţine această cură minimum două luni.

Citit 1643 ori Ultima modificare Duminică, 08 Mai 2022 01:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro