Stimulent financiar pentru fizicienii de la Radioterapia Spitalului Județean

Stimulent financiar pentru fizicienii de la Radioterapia Spitalului Județean
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Consiliul Județean Galați a aprobat, în ședința de marți, 13 februarie, acordarea unui stimulent financiar pentru un număr de nouă angajați (fizicieni medicali) din cadrul Laboratorului Radioterapie al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei”. Valoarea stimulentului este de câte 6.600 de lei pe an pentru fiecare salariat și se acordă începând cu drepturile lunii martie 2024 până în luna decembrie a acestui an.

„Personalul care beneficiază de acest stimulent va fi stabilit de managerul Spitalului Județean, pe baza unor criterii prevăzute într-un regulament propriu, cu avizul prealabil al Consiliului de Administrație al unității sanitare, potrivit hotărârii de CJ aprobate.

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” face parte din rețeaua Consiliului Județean Galați și, conform prevederilor art. 199 alin. (2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, „autoritățile administrației publice locale pot acorda personalului medical şi de specialitate din spitalele publice din rețeaua sanitară proprie stimulente financiare lunare, în limita a două salarii minime brute pe țară, în baza hotărârii autorităților deliberative ale autorităților administrației publice locale, în limita bugetului aprobat”, se precizează în raportul de specialitate care a însoțit proiectul de hotărâre.

Citit 4040 ori Ultima modificare Marți, 13 Februarie 2024 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.