Conferință europeană de psihiatrie, la Galaţi

Conferință europeană de psihiatrie, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cea de-a opta ediţie a conferinței europene de psihiatrie și sănătate mintală "Galatia 2024" va avea loc în perioada 15-19 mai. Ajuns la a VIII-a ediție, evenimentul organizat la Galaţi va avea ca temă principală "Interdisciplinaritatea în psihiatrie și inteligența artificială".

Ca și la edițiile precedente, vor participa medici psihiatri din țară și străinătate, medici de familie, medici din alte specialități care ajung în contact cu problematica psihiatriei, farmaciști, psihologi, filosofi, sociologi, asistenți medicali, dar și specialiști din alte domenii de activitate.

Anul acesta vor fi acordate și burse de studiu "Prof. univ. dr. Marin Burlea" pentru copiii defavorizați din sistemul de protecție a copilului, cu rezultate bune la învățătură. Astfel, câte cinci copii din județele Galați și Brăila vor beneficia de burse lunare, în valoare de 500 de lei, timp de un an.

Evenimentul este organizat de Universitatea "Dunărea de Jos" - Facultatea de Medicină și Farmacie - și Spitalul de Psihiatrie "Elisabeta Doamna", în parteneriat cu Universitatea "Danubius", Colegiul Medicilor din România, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității "Al. I. Cuza" Iași, Colegiul Psihologilor din România, Colegiul Farmaciștilor din România, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România și Academia Română.

Citit 2571 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2024 12:04

1 comentariu

  • postat de un cetatean
    Miercuri, 06 Martie 2024 01:39
    84.232.160.***
    e nevoie de multa psihiatrie la galati ... deunazi primarul in functie a zis ca Sidex a avut 53.000 de angajati, in loc de 33.000, si ca orasul s-a depopulat cu 100.000 de locuitori din cauza dorului de casa care i-a lovit pe siderurgisti, multi lasand un bilet de adio cu "ce draq caut eu in Galati"
    0
    8

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.