HIDROCOLONOTERAPIA - o metodă de DETOXIFIERE profundă, cu beneficii imediate

HIDROCOLONOTERAPIA - o metodă de DETOXIFIERE profundă, cu beneficii imediate
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

* Centrul Nepsis este singura clinică din Galaţi care vă oferă servicii de hidrocolonoterapie


Alimentaţia necorespunzătoare, agitaţia şi stresul caracteristice stilului de viaţă modern exercită o acţiune toxică asupra organelor şi glandelor noastre vitale. Dintre toate organele din corp, cel care suferă cel mai mult de pe urma obiceiurilor alimentare moderne este colonul. Colonul nostru a fost destinat de natură să funcţioneze la fel de uşor ca şi sistemele de evacuare prin scurgere, pentru a elimina rapid reziduurile digestive din corp. În schimb, tocmai din motivele pe care le-am arătat, colonul a devenit asemenea unei gropi de gunoi stagnante. Spre exemplu, colonul unui bărbat american de rând conţine aproximativ 2,5 kilograme de carne roşie putrezită, digerată pe jumătate, plus încă 2,5-5 kilograme de reziduuri toxice dăunătoare, depuse de-a lungul anilor în pliurile colonului, amestecate în mucus.

Hidrocolonoterapia nu are efecte secundare nedorite

Eliminarea alimentelor nedigerate şi a altor produse reziduale de pe tractul intestinal este la fel de importantă ca şi digerarea propriu-zisă sau ca asimilarea alimentelor. Chiar şi cele mai bune regimuri alimentare nu pot avea rezultatele scontate, atât timp cât sistemul de evacuare al colonului este înfundat cu depuneri de reziduuri şi cu alte elemente dăunătoare. Tocmai aici ne vine în ajutor hidrocolonoterapia, care este atât o modalitate de eliberare a colonului de aceste reziduuri, cât şi o tehnică de restabilire a mişcărilor normale ale intestinelor.

Hidrocolonoterapia este o terapie bazată în totalitate pe elementul natural cel mai abundent, cel mai bun şi dătător de viaţă - apa. Cunoscută şi sub numele de irigare colonică, hidrocolonoterapia este o metodă complet mecanică, nechimică, folosită pentru curăţarea în totalitate a colonului de materiile fecale blocate şi de reziduurile toxice compacte. Faţă de laxativele chimice şi de purgative, irigarea colonică nu are niciun fel de efecte secundare dăunătoare. Este nedureroasă şi se adresează oricui, inclusiv persoanelor aparent sănătoase.

Unde găsiţi Centrul Nepsis

Aşadar, cu ajutorul hidrocolonoterapiei, vă puteţi elibera de 1-5 kilograme de reziduuri toxice dure, vâscoase, acumulate în colonul dumneavoastră din cauza unei vieţi marcate de obiceiurile alimentare nepotrivite. Eliminaţi, astfel, şi sursa majorităţii bolilor cronice, a disconfortului şi a oboselii, menţinându-vă vitalitatea tinerească şi prelungindu-vă viaţa!

O cură completă de hidrocolonoterapie constă în trei şedinţe, făcute la distanţă de trei zile una de alta. Pentru mai multe detalii legate de această formă de terapie alternativă puteţi suna la Centrul Nepsis Galaţi, la numărul de telefon 0770.887.196. Sediul se află pe strada Sf. Spiridon nr. 30. Persoanele interesate au la dispoziţie şi o pagină de internet, www.centrulnepsis.ro, precum şi o pagină de Facebook - facebook.com/centrul.nepsis.

(P)

Citit 13798 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2016 18:07