Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pâinea albă, pastele, covrigii şi alte produse de patiserie îţi pot face rău fără să-ţi dai seama. Toate aceste alimente conţin gluten, o proteină la care multe persoane au intoleranţă, însă nu sunt conştiente de acest lucru.

Mai jos îți prezentăm care sunt semnele care ar trebui să te pună pe gânduri.

Te confrunţi cu probleme digestive


Potrivit feellikecooking.ro, dacă te confrunţi adesea cu flatulenţă, senzaţie de balonare, constipaţie sau diaree, este posibil să ai intoleranţă la gluten. De obicei, aceste simptome specifice sindromului de colon iritabil se ameliorează pe măsură ce excluzi din dietă alimentele care conţin gluten.

Suferi de migrene


Migrenele nu sunt cauzate doar de problemele vezicii biliare, ele apar şi când este prezentă intoleranţa la gluten. Îţi poţi da seama de acest lucru dacă durerea de cap apare la o oră sau două după ce ai consumat făinoase sau alte produse ce conţin gluten, scrie clickpentrufemei.ro.

Se instalează oboseala


Oboseala cronică care apare simultan cu problemele gastrointestinale, în special diaree, poate anunţa o intoleranţă la gluten. Când organismul este incapabil să absoarbă glutenul, corpul transmite aceste semnale neplăcute.

Apar dureri articulare


Alimentele care conţin gluten duc la apariţia inflamaţiilor în corp. Din această cauză, pot apărea dureri articulare sau, dacă te confrunţi deja cu această problemă, o poţi resimţi mai intens. Sursa foto: onlinereport.ro

Citit 4207 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Martie 2016 14:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.