Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Vei înţelege cât de important este să speli aceste fructe foarte bine sau să le cureţi de coajă înainte de a le consuma. Probabil ştiai că cele mai multe mere pe care le găseşti în magazine sau chiar în pieţele agroalimentare sunt stropite cu ceară. Producătorii le acoperă cu un strat subţire de ceară pentru a le conserva. Însă, de multe ori, cantitatea este atât de mare încât devine absolut deranjantă.

Un experiment care îţi va da fiori, prezentat pe siteul perfecte.md, îl poți vedea în clipul de AICI (CLICK). E suficient să torni apă clocotită peste merele proaspăt cumpărate. În scurt timp, ceara albă se va desprinde de coajă formând o pojghiţă.

Dacă gândul că ai putea mânca această ceară îţi provoacă greaţă, există un truc simplu şi rapid pentru a o elimina. Ai nevoie de bicarbonat de sodiu, suc de lămâie, apă caldă şi o periuţă de dinţi. Pune merele în apa în care ai amestecat bicarbonatul şi zeamă de lămâie şi freacă bine coaja cu periuţa.

Citit 6174 ori Ultima modificare Marți, 04 Iulie 2017 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.