”Medicamentele” de la micul dejun. Alimente care luptă împotriva CANCERULUI

”Medicamentele” de la micul dejun. Alimente care luptă împotriva CANCERULUI
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Celulele canceroase apar mereu în corpurile noastre. Există anumite mâncăruri ce conţin nutrienţi ce pot opri creşterea celulelor canceroase şi chiar le pot distruge pe cele deja apărute. Dacă mâncăm asfel de produse, putem reduce riscul de apariţie a cancerului cu 40 până la 60 la sută. Iată câteva produse simple care luptă cu cancerul, prezentate pe yve.ro:

Papaya

În iaurtul de dimineaţă, pune câteva feliuţe de papaya. Culoarea roşiatică a papayei vine de la lycopen, un antioxidant puternic, care se găseşte şi în roşii. Papaya conţine şi un carotenoid numit beta-cryptoxanthin. Împreună, aceşti compuşi naturali blochează radicalii liberi care pot duce la apariţia cancerului şi pot distruge chiar şi celulele canceroase. Papaya poate chiar împiedica apariţia cancerului cervical. Consumă o papaya pe săptămână. Taie un fruct de papaya în bucăţi şi depozitează-le într-o pungă de plastic în frigider.

Soia

Încearcă să consumi iaurt de soia. Timp de ani de zile, cercetătorii au încercat să afle dacă soia ajută la lupta împotriva cancerului. Răspunsul este: da, soia luptă împotriva cancerului. Studiile au arătat că o porţie de soia pe zi (iaurt de soia, lapte de soia sau tofu) poate reduce cu 30 la sută riscul de apariţie a cancerului de sân. Şi femeile care au fost tratate pentru cancer la sân pot obţine beneficii consumând soia. Adică se reduce cu 30 la sută riscul de reapariţie a cancerului, dacă introduc în dietă lor produse de soia. Soia are proprietăţi benefice pentru sănătate datorită compuşilor numiţi isoflavonoizi.

Susan

Peste cerealele de dimineaţă presară câteva seminţe de susan. Îţi vor face cerealele crocante. În plus, seminţele de susan sunt pline de vitamina E, un puternic antioxidant. Aceste seminte ajută la echilibrarea nivelului hormonilor. Astfel, poţi preveni cancerul de sân sau pe cel uterin. Consumă 1-2 linguri de susan o dată sau de două ori pe săptămână. Dacă vrei, poţi consuma aceste seminţe şi seara, presărate pe o salată. Pentru mai multă putere de luptă împotriva cancerului mănâncă cereale bogate în fibre, precum ovăzul sau tărâţe. Fibrele din aceste cereale reduc riscul de apariţie a cancerului de colon. CLICK AICI PENTRU A CITI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Citit 3791 ori Ultima modificare Marți, 07 Iunie 2016 15:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.