S-a lansat DISPENSAR, prima aplicaţie gratuită de mobil pentru programări la clinicile medicale
Foto: Sursa foto: adevarul.ro

S-a lansat DISPENSAR, prima aplicaţie gratuită de mobil pentru programări la clinicile medicale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost lansată prima aplicaţie gratuită de mobil din România pentru programări online, adresată pacienţilor şi clinicilor medicale, numită Dispensar, şi este disponibilă atât pe Android, cât şi pe iOS, potrivit mediafax.ro. Dispensar doreşte să în ajutorul celor care au nevoie de o programare la medic, la analize medicale sau care doresc să apeleze la un serviciu de ambulanţă.

După descărcarea aplicaţiei din magazinul App Store sau Play Store, pacientul îşi creează un cont de logare, alege specialitatea pentru care doreşte un anumit serviciu medical, lansează cererea către clinicile selectate şi ulterior, alege unul dintre centrele medicale la care doreşte să se trateze.

Clinicile care răspund solicitării pacientului îi vor comunica ziua, data, numele medicului şi costul consultaţiei. Aplicaţia se descarcă gratuit, iar utilizarea ei nu presupune niciun cost pentru pacienţi.

În luna iunie, aplicaţia Dispensar s-a lansat ca proiect pilot în Bucureşti, iar ulterior se va lansa şi la nivel naţional. Pentru mai multe detalii despre această aplicaţie, accesaţi aplicaţia AICI.

Citit 2810 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2016 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.