PROTEST faţă de Legea vaccinării

PROTEST faţă de Legea vaccinării
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Câteva sute de persoane au protestat, duminică, 29 octombrie, în Capitală, faţă de proiectul privind Legea vaccinării, despre care spun că încalcă Constituţia. Protestul a fost organizat de mai multe ONG-uri, între care Asociaţia Pro Consumatori, Asociaţia Pro Decizii Informate, Asociaţia Lion Mentor, Alianţa Părinţilor din România.

"Vrem să ne păstrăm libertatea de alegere pentru copiii noştri şi pentru noi înşine. Statul nu poate lua decizii medicale împotriva consimţământului nostru informat", au spus organizatorii protestului, potrivit news.ro. Ei au susţinut că parlamentarii sunt într-o eroare gravă şi că vor fi părtaşi la votarea unei legi anticonstituţionale, prin care este încălcat dreptul la integritate fizică şi psihică.

La protest au participat părinţi cu copii, dar şi un grup de călugăriţe, iar unii participanţi au venit din afara Bucureştiului, cu autocare. Manifestanţii, care au avut pancarte cu mesaje precum "Corpul meu, alegerea mea. Nu obligativităţii vaccinării!", "Noua armă - vaccinul - genocidul lent", "Vrem răspundere penală pentru producătorii de vaccinuri", au format un lanţ uman în faţa Palatului Parlamentului.

Sursa foto: agerpres.ro

Citit 1261 ori Ultima modificare Luni, 30 Octombrie 2017 21:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.