Primul minimarket din Frumușița

Primul minimarket din Frumușița

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
1 comentariu

Vineri, 31 ianuarie, s-a deschis primul minimarket din comuna Frumușița. La inaugurarea care a avut loc în jurul orei 10.00 au luat parte mulţi localnici, dar și persoane din conducerea ccomunei. Magazinul a fost deschis în incinta unei vechi brutării dezafectate. Construcția a fost vândută unei persoane care inițial a dorit extinderea propriei afaceri, dar după reabilitare a fost dată spre închiriere retailerului. "Mai am un magazin alimentar și am vrut să mă extind. Am cumpărat pentru mine clădirea, iar mai apoi m-am hotărât să o închiriez", a afirmat persoana care s-a ocupat de reconstrucție. La inaugurare, persoanele care au făcut cumpărături de peste 50 lei au beneficiat de vouchere cu valori de 10-30 lei, în funcție de şansa pe care au avut-o la "roata norocului" aflată în fața magazinului.

Citit 9487 ori Ultima modificare Duminică, 02 Februarie 2020 17:06

1 comentariu

  • postat de eugen Miercuri, 19 Februarie 2020 20:10 82.78.245.*** Link la comentariu
    0
    1

    O idee excelenta acest minimarket, preturi sunt ok!!! In sfarsit avem si noi ceva frumos in comuna !!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro