Tecuciul, din nou fără apă timp de câteva ore

Tecuciul, din nou fără apă timp de câteva ore
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O nouă avarie produsă, sâmbătă dimineață, pe magistrala de alimentare a Tecuciului a lăsat întregul oraș fără apă, timp de câteva ore, la fel cum s-a mai întâmplat și acum două zile.

„Din cauza traficului intens și greu din zona str. T. Pamfile c/c str. Dragoslavele (centura Tecuci), în dimineața zilei de 30 aprilie 2022, s-a produs o nouă avarie pe magistrala de alimentare cu apă potabilă a orașului, motiv pentru care am fost nevoiți să procedăm la oprirea apei în întreg municipiul, începând cu ora 9,00. Personalul Apă Canal S.A. Galați este mobilizat în zonă și execută operațiunile specifice pentru remedierea avariei. Am reușit să asigurăm apă în Cartierul Bălcescu. La acest moment, prioritatea noastră o reprezintă remedierea avariei și reluarea alimentării cu apă a tecucenilor, dar, având în vedere faptul că magistrala de apă este veche, riscul avarierii este foarte mare în contextul în care strada este plină de gropi, traficul este intens si greu. Din acest motiv, vom analiza împreună cu Primăria Tecuci posibilitatea înlocuirii în regim de urgență a acestei conducte, pentru a evita producerea de noi avarii”, a informat operatorul Apă Canal. Apă Canal a anunțat că la ora 11,25 s-au finalizat lucrările de remediere a avariei și că au început manevrele de încărcare a rețelei de distribuție apă potabilă. Joi, o avarie produsă în aceeași zonă din municipiul Tecuci a fost remediată după aproximativ 7 ore.

Citit 1754 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2022 02:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro