Reabilitare energetică la două dispensare din Valea Mărului

Reabilitare energetică la două dispensare din Valea Mărului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria comunei Valea Mărului anunță începerea lucrărilor la un proiect de renovare integrată (consolidare seismică şi renovare energetică moderată) a clădirilor publice.

Se vor reabilita dispensarele din satele Mândrești și Valea Mărului, printr-o finanțare obţinută prin Planul Național de Rezilienţă şi Redresare, în valoare de aproape 3 milioane de lei, cu o contribuție de la bugetul local de aproape două milioane lei.

"Dispensarele, pentru care avem deja avem doi medici, două asistente și un medic stomatolog, deservesc 2.200 de persoane. Se va reabilita tot ce ține de eficiența energetică, se vor monta panouri fotovoltaice şi centrale electrice noi. Se vor realiza noi instalații electrice, izolații termice cu polistiren, se vor reface acoperișurile și zugrăvelile, la fiecare dintre cele două cabinete. Nu a fost simplu, a trebuit să pregătim altă clădire pentru relocarea personalului celor două cabinete medicale, a celui stomatologic, a farmaciei şi poştei, pe perioada lucrărilor", ne-a declarat primarul Florin Doca Vălmăreanu.

Citit 716 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2024 12:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.