Finanțarea pentru distribuția de gaze la Cosmești

Finanțarea pentru distribuția de gaze la Cosmești
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Comuna Cosmești a obținut finanțare pentru înființarea unei rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale. Fondurile, provenite prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny", au fost aprobate la începutul lunii martie. Suma necesară pentru etapa I este de 14 milioane de lei, dintr-un total estimat al întregului proiect de 32,3 milioane de lei. Acum se lucrează la obținerea avizelor, în special a celui de la Transgaz, și la organizarea procedurilor de licitație pentru desemnarea operatorului local și a executantului.

"Decizia a fost luată la dorința cetățenilor, care, pe lângă apă și canalizare, de care deja beneficiază prin proiectele noastre anterioare, au nevoie şi de gaze. În prezent, avem în desfășurare 12 proiecte, dintre care menționez construcția a două blocuri ANL cu zece apartamente fiecare și a unei săli de sport cu 180 de locuri", ne-a declarat primarul comunei, Ion Țuchiluș.

Citit 1255 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2024 19:15

1 comentariu

  • postat de florin
    Vineri, 05 Aprilie 2024 12:47
    86.124.200.***
    Mie nu imi este clar ce doresc guvernantii romani!Pe o parte anunturi ca politicienii romani sprijina UE in hotarirea ca din 2030 centralele pe gaz sa moara!Pe de alta parte investim in instalatii de gaz!Poate cineva sa spuna ce se vrea ?
    0
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro