Mort de beat, gonea ca săgeata pe Brăilei

Mort de beat, gonea ca săgeata pe Brăilei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un gălățean de 30 de ani a fost cu greu oprit în trafic după ce mașina pe care o conducea a fost înregistrată de radar cu peste 80 de km/h. Autoturismul la volanul căruia se afla bărbatul a fost reperat de echipajul rutier în timp ce gonea pe strada Brăilei, dinspre Inelul de Rocadă către Spitalul Județean. Valoarea cu care circula mașina o depășea cu mult pe cea maximă admisă, respectiv 82 km/h, așa că polițiștii au făcut semn de oprire. Șoferul nu a ținut cont și a gonit mai departe, cu poliția pe urme, și ulterior și cu un echipaj de jandarmi, aflat în zonă.

”După aproximativ un kilometru, autoturismul a fost ajuns pe strada Brăilei, în apropiere de intersecția cu strada Textiliștilor și a fost blocat în trafic. A fost identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Galați și, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest. Valoarea indicată a fost de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei”, a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Șoferul a rămas pieton, permisul fiindu-i reținut cel puțin pe durata cercetărilor în dosarul deschis pentru conducere sub influența alcoolului. O condamnare penală i-ar putea aduce cel puțin un an de închisoare, dar și anularea permisului de conducere.

Citit 3526 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2024 19:28

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Luni, 01 Aprilie 2024 19:01
    5.13.212.***
    La ce boschetareala, cazane tunate si cocalareala e pe strazi dupa lasarea intunericului un singur sofer care avea 80/ora e pistol cu apa.Politia nu ar trebui sa aiba program de birocrati pana la 16, nu trebuie sa stea la panda la dunga continua si pentru preventie pot patrula pe strazi.
    0
    16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro