Investiţii pentru RELAXAREA şi DISTRACŢIA localnicilor unei comune gălăţene
Foto: Foto Marius Negri

Investiţii pentru RELAXAREA şi DISTRACŢIA localnicilor unei comune gălăţene
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pe lângă locurile de joacă din satele Şendreni şi Şerbeştii Vechi, deja finalizate, şi cel din satul Movileni, care urmează a fi realizat în cursul acestui an, autorităţile din comună se pregătesc să investească într-o pistă de alergare pentru copii şi adulţi şi un teren de tenis de câmp, ce va putea fi folosit şi pentru minifotbal, la sala sporturilor din Şendreni.

"Acum, am dori să venim cu o îmbunătăţire a activităţii de acolo. Când vin părinţii şi copiii la sală să îmbine utilul cu plăcutul. Pista asta va avea de o parte şi de alta băncuţe şi copaci, deci va fi ca o alee, unde se vor şi plimba. Mai avem probleme cu câinii şi, din acest motiv, oamenii se feresc să alerge pe străzi. Pista de alergare face parte dintr-un ansamblu de lucrări, este prevăzut şi un teren de tenis de câmp cu dimensiuni omologate, care poate fi folosit şi ca teren de minifotbal, cu gazon sintetic", au precizat reprezentanţii Primăriei Şendreni.

La picnic, pe malul Siretului

Cei ce preferă ieşirile la picnic o vor putea face, în viitorul apropiat, chiar la Şendreni, pe malul râului Siret, într-un spaţiu special amenajat, dacă proiectul Primăriei va prinde viaţă. „M-am gândit să fac o zonă de picnic, chiar pe malul Siretului, unde există 8.000 de metri pătraţi, pe care să îi transformăm în zonă de picnic, cu spaţii pentru grătar, foişoare şi tot ce trebuie. Cât de curând, voi da temă de proiectare”, a spus primarul comunei gălăţene Şendreni, Paul Cristea.

Citit 5839 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Ianuarie 2016 00:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.