Proiecte finalizate şi planuri de viitor. Iată cum evoluează comuna gălățeană PECHEA
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

Proiecte finalizate şi planuri de viitor. Iată cum evoluează comuna gălățeană PECHEA
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)


În urma discuţiei pe care am avut-o cu Mihai Măncilă, primarul Comunei Pechea, am aflat câte proiecte a reuşit acesta să ducă până la capăt în anul 2016, dar şi ce planuri are acesta în viitorul apropiat.

În decursul anului 2016, au fost refăcute şcolile şi grădiniţele, a fost reconstruit atelierul liceului (în cadrul Grădiniţei numărul 4), au fost asfaltate străzile Zimbrului, Morii şi Muncii şi drumul de Bobi şi Pelin. De asemenea, acum, 80 la sută din comună are acum canalizare şi apă potabilă. Au fost achiziţionate un excavator, o autoutilară, dar şi un corp de şcoală de la o persoană privată. În ceea ce priveşte proiectele de viitor, se doreşte reabilitarea căminului cultural, construirea unui corp de şcoală nou, asfaltarea străzilor, dar şi sistematizarea principalului drum care traversează comuna (valea Zimbrului cu valea Grajdurilor).

Citit 3809 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2016 17:08

1 comentariu

 • postat de MIHAIL
  Luni, 17 Octombrie 2016 13:05
  5.13.168.***
  Bravo pechenilor,inteligenti ,intreprinzatori harnici si gopodari recunoscuti ,cu astfel de oameni ROMANIA ar fi mult mai apreciata in lume ,iar viata fiecaruia dintre noi,mult mai buna!!!Felicitari si la mai mare !!!
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.