Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, 100 de pompieri intervin în continuare pentru înlăturarea efectelor generate de inundaţii în localităţile afectate. Pompierii militari distrubuie în continuare şi sacii de dormit oferiţi de Crucea Roşie. În total, au fost trimişi în localităţile afectate peste 800 de saci de dormit.

La nivelul primăriilor s-au constituit şi Comitete pentru Situaţii de Urgenţă, care analizează situaţia din fiecare gospodărie afectată. „La nivelul Primăriei Pechea, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, analizează evoluţia situaţiei din localitate pentru a identifica măsurile imediate necesare reabilitării şi refacerii zonelor afectate şi pentru distribuirea unor elemente modulare persoanelor ale căror case nu mai sunt locuibile. Până la această oră au fost solicitate 24 de module”, ne-a explicat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

În acelaşi timp, se monitorizează permanent situaţia operativă, sunt analizate prognozele emise de către autorităţile competente cu privire la manifestarea fenomenelor hidro-meteorologice din perioada următoare.

TRAGEDIILE oamenilor loviţi de INUNDAȚII. Al doilea COȘMAR în ultimii trei ani - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 1784 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 00:32

1 comentariu

  • postat de primarul Marți, 25 Octombrie 2016 05:54 92.86.16.*** Link la comentariu
    0
    3

    Pentru expertii de la ISU Galati - cum au actionat Serviciile voluntare pentru situatii de urgenta din cele trei localitati ? Va laudati cu mii de oameni in asemenea servicii desi noi va spunem ca sunt doar pe hartie, voi nimic - si la necaz se probeaza spusele noastre si iar sunt pagume enorme si iar raportam pe hartie actiuni peste actiuni. Cum este domnule imputernicit al ISU Galati ?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.