Cel mai bun moment al zilei pentru sex

Cel mai bun moment al zilei pentru sex
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Te simţi plin/ă de energie dimineaţa? Conform unui studiu realizat în Marea Britanie, s-a descoperit că cel mai bun moment în care poţi face sex este dimineaţa devreme, mai exact în jurul orei 7,30 sau la cel mult 45 de minute după ce te-ai trezit. Care sunt însă motivele pentru care oamenii de ştiinţă englezi recomandă acest interval orar pentru a face sex?

Dimineaţa este momentul prielnic pentru activităţile solicitante, deoarece nivelul de energie este la cote maxime. Mai mult, endorfinele secretate în timpul sexului îţi vor da o stare de bine pe tot parcursul zilei. Tocmai de aceea, dimineţile câştigă clar teren în faţa serilor, atunci când vine vorba de tandreţurile în cuplu.

Când vorbim despre perioada din săptămână cea mai potrivită pentru această activitate, autorii studiului citat spun că cea mai activă zi din punct de vedere sexual este sâmbăta, în jurul orei 9,00 dimineaţa. Cuplurile care fac sex dimineaţa sunt mai fericite şi mai unite, deoarece corpul lor eliberează hormonul fericirii - oxitocina, spun experţii.

De aceea, poate că n-ar fi rău să iei în considerare sfatul lor şi să vezi dacă acest lucru funcţionează şi în cazul tău şi al partenerului tău.

Citit 2761 ori Ultima modificare Vineri, 24 Septembrie 2021 22:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro