Tot mai e zarvă noaptea, în Centru?

Tot mai e zarvă noaptea, în Centru?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Nu mai putem dormi din pricina gălăgiei!” * Probleme similare au fost şi în zona P-urilor, acum nu foarte mult timp *

Doamna G.A., o locatară a blocului L1 din Centru (zona Romarta Veche)  ne-a sesizat la redacţie faptul că pe băncile din faţa scării în care locuieşte îşi petrec timpul liber, până noaptea târziu, mai mulţi tineri.

„Fac mare gălăgie, ţipă şi spun cuvinte pe care eu nici nu îndrăznesc să le reproduc. Având probleme mari cu inima, trebuie să ţin geamul deschis pentru că altfel simt că mă sufoc. În aceste condiţii, abia dacă pot adormi după ora 1 noaptea, când pleacă ei. Şi vin aici, cu gălăgie,  de pe la ora 18.00. Şi având în vedere starea mea, e tare greu”, ne povesteşte doamna.

„La vârsta asta, unde să mă mai mut? Şi dacă aş vrea, n-aş avea banii necesari, pentru că eu am fost cadru didactic toată viaţa! Să stea pe bănci, dar să nu mai facă gălăgie!”.

Considerăm că doamna nu are nici un motiv să se gândească la mutarea din zonă. La urma urmei, avem autorităţi plătite din bani publici pentru a rezolva situaţiile de acest gen. Probleme similare au avut şi locatarii dintr-o zonă apropiată, la P-uri, iar acelea par să se fi soluţionat. Să fie oare vorba despre aceeaşi gălăţeni tineri şi neliniştiţi care preferă acum băncile din faţa Romartei Vechi?  

În fotografie, zona care - susţine doamna G.A. - prinde viaţă la cele mai nepotrivite ore

Citit 1137 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.