Loc de joacă amenajat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Una dintre zonele cele mai sărace în spaţii de joacă pentru copii va avea parte în scurt timp de un parc nou, a declarat, miercuri, viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco.

Astfel, în apropierea blocului G2 din Micro 20 au început deja lucrările la un nou spaţiu destinat atât celor mici, cât şi celor care îi vor însoţi. Este vorba de un loc în suprafaţă de 874 mp la care s-a executat deja împrejmurirea cu gard, pe 122 ml. În parc se vor monta un tobogan dublu, un balansoar, un leagăn cu două scaune şi un element oscilant.

Lucrarea este executată de societatea gălăţeană SC Pallegrini SRL. Valoarea totală este de  16.796,78 lei fără TVA şi este realizată în parteneriat cu compania Linde Gas.

Acesta nu este primul loc de joacă din Galaţi, amenajat cu sprijinul unei companii private. Primăria intenţionează şi ea să reabiliteze 60 de locuri de joacă în oraş. Pentru a afla cât costă aşa ceva, trebuie să se realizeze proiectele tehnice, iar pentru desemnarea firmei care va realiza aceste proiecte, va avea loc o licitaţie, a mai spus Nicuşor Ciumacenco.

Citit 720 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.