Unde puteţi dărui cărţi, jucării şi hăinuţe în bună stare

Unde puteţi dărui cărţi, jucării şi hăinuţe în bună stare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Asociaţia Baza de Afaceri şi Servicii va organiza pe 23 decembrie, între orele 11,00 şi 13,00, în Parcul Copiilor din Ţiglina I (în spatele Pieţei Agroalimentare), acţiunea "Bucuria de a dărui", ajunsă la ediţia a patra.

Evenimentul, care se va desfăşura lângă Bradul de Crăciun, include un miniconcert de colinde şi poezii de Crăciun, iar Moşul va împărţi cadouri copiilor de până în 12 ani.

"Îi invităm pe toţi partenerii şi participanţii de la primele trei ediţii să ne sprijine şi acum, dar şi pe toţi cei care vor să contribuie la această bucurie a copiilor. Având în vedere că au început deja Sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou, luna decembrie fiind denumită şi a Cadourilor, rugăm părinţii şi copiii să aducă un cadou pentru un copil mai mic decât ei, în care să pună cărţile, jucăriile şi hăinuţele care nu le mai trebuie. Pentru a cânta un colind sau a spune o poezie, copiii trebuie să se înscrie la organizatori, unde lasă darurile donate, dar primesc şi un talon, care îi ajută  să  primească,  la rândul  lor, un cadou de la un copil mai mare. Pe pachete trebuie să se scrie vârsta şi sexul copilului căruia îi sunt destinate lucrurile, dar şi numele donatorului, telefonul şi/sau e-mailul părintelui. Dacă lucrurile sunt destinate mai multor categorii de copiii, se pot face mai multe pachete şi pe fiecare colet trebuie să fie trecuta vârsta şi sexul. Obiectele donate trebuie să fie în stare bună, să fie curate, ambalate, pentru a-i face o bucurie deplină celui care le primeşte. Obiectele mai mari pot fi aduse şi neambalate (de exemplu o bicicletă)", ne-a explicat preşedintele Asociaţiei Baza de Afaceri şi Servicii, Mihai Popa, la telefon 0747.11.88.66.

Citit 1520 ori Ultima modificare Marți, 19 Decembrie 2017 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.