Semne bune anul are la Administraţia Pieţelor

Semne bune anul are la Administraţia Pieţelor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Noul director general al Administraţiei Pieţelor Agroalimentare Galaţi, Viorica Sandu, a avut joi, 21 decembrie, prima întâlnire cu jurnaliştii, în calitate de conducător al instituţiei. Atmosfera a fost una destinsă, reprezentanţii media fiind întâmpinaţi la conferinţa de presă cu tradiţionalul colac al sărbătorilor de Crăciun, mere şi nuci, dar şi cu minunatele colinde interpretate de un grup de artişti de la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”. Altfel spus, a fost, într-adevăr, o atmosferă de zile mari, de bun augur pentru noua administraţie a pieţelor. De altfel, noul director general, Viorica Sandu, este un om cu experienţă în domeniu, o garanţie în acest sens fiind cei 23 de ani în care a îndeplinit funcţia de director economic al instituţiei, dar şi cele patru mandate consecutive de consilier judeţean.

În noua calitate, directorul general al Administraţiei Pieţelor Agroalimentare Galaţi, Viorica Sandu, îşi propune să asigure continuitatea proiectelor deja începute la nivelul instituţiei, în timpul fostului director general Eugen Zaharia, acum la pensie, dar să vină şi cu noi iniţiative menite să menţină pieţele gălăţene în pas cu schimbările ce ţin de o societate modernă.

„Ne dorim să facem din Administraţia Pieţelor acel „mall public” accesibil tuturor. Sper că timpul va dovedi că sunt un om de bună credinţă şi serios în tot ceea ce doresc să realizez”, a precizat directorul general Viorica Sandu.

Una peste alta, „semne bune anul are” pentru Administraţia Pieţelor. Gălăţenilor li se pregătesc pentru 2018 o serie de surprize plăcute, dar despre toate acestea ni s-au promis detalii după ce planurile vor fi definitivate şi discutate şi cu ceilalţi factori de decizie la nivelul administraţiei publice.

Citit 3342 ori Ultima modificare Joi, 21 Decembrie 2017 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.