Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

Statisticile arată că partenerii încep să-şi piardă interesul unul pentru celălalt imediat după primii ani de căsnicie. Fără a încerca să găsească un vinovat, psihologii vorbesc despre câteva motive pentru care bărbaţii ajung să fie atraşi de alte femei.

Multe femei confirmă ceea ce arată statisticile, numeroase soţii spunând că soţii îşi pierd interesul pentru relaţie după primii ani de căsnicie. Pasiunea moare, flirtul se opreşte şi romantismul dispare aproape în totalitate. Rutina pune stăpânire pe cei doi parteneri, aceştia ajungând să petreacă zile întregi fără să-şi zâmbească sau să-şi exprime iubirea, scrie bonobology.com.

Soţia îl face responsabil de fericirea ei

Fiecare persoană este responsabilă de propria fericire. Nu trebuie să pui pe umerii nimănui această sarcină. În momentul în care va simţi această presiune, bărbatul se va retrage lent. Secretul dorinţei unui bărbat este să-şi vadă soţia fericită şi radiantă, să vadă că iubeşte să fie alături de el.

Femeia nu este atentă la aspectul fizic

Vârsta, copilul, lipsa timpului, responsabilitatea, stresul - toate sunt împotriva ta atunci când nu te pui pe primul loc. S-ar putea să fie greu să-ţi faci timp să ajungi la salon, dar acest lucru îşi va pune amprenta asupra modului în care eşti văzută de partener. Cine şi-ar dori o soţie neîngrijită, care nu acordă importanţă modului în care arată? Bărbaţii iubesc să se simtă mândri de partenerele lor.

Transformaţi discuţiile cu partenerul în momente de descărcare a tensiunii acumulate peste zi

Fie că vorbim de tensiuni la locul de muncă, discuţii şi neînţelegeri cu prietenii sau cu părinţii, tendinţa de a vă plânge tot timpul îl va face pe partener să evite conversaţiile. Transformaţi timpul petrecut împreună într-o experienţă plăcută, vorbiţi despre planurile de vacanţă, ieşiţi într-un restaurant în care nu aţi mai fost sau mergeţi la film doar voi doi.

Nu îi arătaţi că îl apreciaţi

Toţi oamenii au nevoie de apreciere, din când în când. În timp ce femeile sunt mai vocale şi pot căuta complimente pe cont propriu, bărbaţii nu sunt atât de deschişi atunci când vine vorba de emoţiile lor. Este vital să continuaţi să apreciaţi lucrurile mici pe care le face partenerul, motivându-l să devină mai bun. Mulţumiţi-i că v-a făcut viaţa mai uşoară şi apreciaţi eforturile de a fi mai bun în fiecare zi.

Citit 4958 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Aprilie 2018 01:18

1 comentariu

  • postat de Vivi Luni, 09 Aprilie 2018 03:59 5.13.145.*** Link la comentariu
    11
    4

    Barbații sunt câini.femeia trebuie să se gândească numai la ea.bărbatul nu-i nimic...

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.