Bătrân BĂTUT şi TÂLHĂRIT în plină stradă. Pentru că a refuzat să dea bani cerşetorilor

Bătrân BĂTUT şi TÂLHĂRIT în plină stradă. Pentru că a refuzat să dea bani cerşetorilor
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Caz şocant petrecut pe strada Prelungirea Traian. Un bărbat de 90 de ani a fost bătut şi lăsat fără bani chiar în plină zi. Totul a fost descoperit de un poliţist local de la Secţiei nr. 1.

În timp ce mergea spre casă, după program, poliţistul local a observat, în zona Restaurantului ,,Corabia Piraţilor”, de pe Prelungirea Traian, un bărbat care susţinea că a fost victima unei agresiuni, prezentând urme vizibile de sângerare în zona capului. Omul legii şi-a anunţat imediat colegii, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţişti locali, care, în urma verificărilor efectuate, i-a reţinut pe numiţii D.G., de 23 de ani şi C.S.G, de 48 de ani, ambii din Galaţi. De asemenea, oamenii legii au reuşit să descopere şi bunurile furate de la bătrânul de 90 de ani, acestea fiind abandonate în zona unui imobil de pe strada Instrucţiei. "Persoana vătămată, numitul T.Z., de 90 de ani, din Galaţi, precum şi bunurile descoperite de poliţiştii locali, au fost duse la sediul Secţiei nr. 1 Poliţie Locală", ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Ulterior, bătrânul, care le-a spus poliţiştilor locali că agresorii i-au cerut bani, iar el i-a refuzat, a identificat-o pe numita D.G. ca fiind una dintre persoanele care l-au agresat şi deposedat de bunuri şi suma de 300 de euro şi 100 de lei.

La secţia 1 Poliţie Locală, a ajuns şi un echipaj al ambulanţei, cadrele medicale acordându-i bătrânului primul ajutor, după care l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

"În acest caz au fost întocmite actele procedurale, partea vătămată a fost predată la ambulanţă pentru îngrijiri medicale, iar cele două persoane au fost predate la Secţia 1 Poliţie Naţională, pentru continuarea cercetărilor", a adăugat Aurelia Matei.

Cazul este acum instrumentat de poliţiştii din cadrul IPJ, care fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. În acest caz a fost implicat şi un minor, care, conform legilor din România, nu poate fi tras la răspundere penală.

Citit 5659 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Aprilie 2018 00:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.