Cum îţi poţi steriliza GRATUIT câinele

Cum îţi poţi steriliza GRATUIT câinele
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bun găsit, dragi iubitori de animale! Şi astăzi vom încerca să vă oferim sfaturi utile pentru creşterea şi îngrijirea prietenilor necuvântători. Este primăvară, perioadă în care maidanezilor de pe domeniul public li se adaugă "forţe proaspete" - puii abandonaţi de stăpâni iresponsabili!

Orice stăpân responsabil şi iubitor ar trebui să ştie că, potrivit Legii 258/2013 pentru modificarea şi completarea OUG 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, "este obligatorie sterilizarea câinilor aparţinând rasei comune şi metişii acestora". Pentru că preţul unei operaţii de sterilizare poate fi prea mare pentru unele buzunare, tocmai pentru a veni în sprijinul deţinătorilor de câini, Primăria municipiului Galaţi a reluat programul de sterilizare gratuită a patrupedelor de rasă comună şi metişi. În urma unei achiziţii publice, a semnat un contract cu cabinetul medical veterinar Dr. Ştefan Mihaela-Veronica, unde vă puteţi steriliza gratuit căţelul. Iată ce trebuie să faceţi.

Conform Primăriei, de aceasta facilitate pot beneficia toţi proprietarii de câini de rasă comună şi metişi care au domiciliul în municipiul Galaţi. La acest program sunt acceptaţi câinii care au vârsta de maximum 11 ani. Stăpânii patrupedelor trebuie să completeze o cerere-tipizată pe care să o depună la Registratura Generala a municipiului Galaţi, de pe strada Domnească nr. 54, însoţită de următoarele documente, în copie: actul de identitate (BI sau CI) al proprietarului câinelui, carnetul de sănătate al căţelului şi codul unic al microcipului ataşat carnetului de sănătate.

Ulterior, stăpânii câinilor vor primi un tichet-aviz, în baza căruia se vor putea programa la cabinetul medical veterinar Dr. Ştefan Mihaela-Veronica, situat pe strada Oltului nr. 43, la Blocul E 5, parter, telefon 0236477800.

Citit 1948 ori Ultima modificare Joi, 12 Aprilie 2018 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.