Poliţiştii locali gălăţeni, PREMIAȚI la şah, tir şi tenis de masă

Poliţiştii locali gălăţeni, PREMIAȚI la şah, tir şi tenis de masă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţia Locală a găzduit, la finalul săptămânii trecute, faza regională a Cupei Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali din România, eveniment prilejuit de Ziua Poliţiei Locale, manifestare care are loc în fiecare an pe data de 21 mai. Întrecerile sportive, desfăşurate pentru poliţiştii locali din Regiunea 2, s-au derulat la trei discipline: tir, tenis de masă şi şah.

Întrecerile sportive, găzduite şi în acest an de Poliţia Locală Galaţi, au avut loc sub coordonarea preşedintelui FNPL – Aurel Dobrilă şi a directorului general al Poliţiei Locale Galaţi – Petrică Hahui.

La finalul competiţiei, poliţiştii gălăţeni au ocupat locul întâi la mia multe discipline. Astfel, la şah, primele două locuri au fost adjudecate de Cristian Istrate (locul întâi) şi Ionel Tănasă, ambii de la Poliţia Locală Galaţi. Locul al treilea a fost ocupat de Dorinel Iscru, de la Poliţia Locală Brăila.

La tir, echipa gălăţeană formată din Cristian Istrate, Mihaela Roşca şi Dănuţ Bogdan  şi-a adjudecat locui întâi. Locul al doilea a fost ocupat de Florinel Agarici şi Tiberiu Dascălu de la Vaslui, iar locul al treilea de echipa Florinel Oprişan - Cristian Oprea de la Brăila.

Galaţiul şi-a adjudecat locul întâi şi la tenis de masă pe echipe. Astfel, Rodica Herghelegiu şi Marin Popescu au ocupat cea mai înaltă treaptă a podiumului, urmaţi de echipa de la Brăila -  Marius Săftoiu şi Gigel Antohe, şi de echipa de la Vaslui – Miluţă Ciulei şi Constantin Zmău.

Gălăţeanca Rodica Herghelegiu şi-a adjudecat şi locul întâi la tenis de masă individual. La această probă, locul al doilea a fost ocupat de Marin Popescu de la Poliţia Locală Galaţi, iar locul al treilea de Gigel Antohe de la Poliţia Locală Brăila.

Trebuie precizat că, şi în 2018 poliţiştii locali care au ocupat primele poziţii la faza regională vor participa la faza naţională a Campionatului Poliţiştilor Locali din România, ediţia a VII – a, eveniment care va avea loc în perioada 15-16 mai, la Tărlungeni – Braşov.   

"Premergător zilei de 21 mai 2018, Poliţia Locală Galaţi va organiza şi în acest an «Cupa Poliţiei Locale», manifestare ajunsă la ediţia a V-a. Competiţia, la care sunt invitate să participe numeroase structuri operative, şi nu numai, se va desfăşura la următoarele discipline: fotbal, bowling, tir, atletism, tenis de masă şi pescuit", ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Citit 1693 ori Ultima modificare Vineri, 27 Aprilie 2018 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.