Daniel Cozma, poliţistul local al anului 2017

Daniel Cozma, poliţistul local al anului 2017
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Daniel Cozma a fost desemnat poliţistul local al anului, distincţie pe care angajatul Serviciului de Siguranţă Rutieră a primit-o de ziua instituţiei la care lucrează.

Daniel Cozma are 30 de ani, este absolvent al Facultăţii de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. A fost angajat la Poliţia Locală în martie 2007, iar din 2011 activează în cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră. În 2017, 443 dintre sancţiunile contravenţionale aplicate de poliţiştii locali de la rutieră au fost date de Daniel Cozma. De menţionat că niciuna dintre amenzile date de acesta nu a fost contestată în instanţă, ceea ce demonstrează profesionalismul de care dă dovadă. În 2018, în primele patru luni, Daniel Cozma a aplicat un număr de 185 de sancţiuni.

"Pe parcursul evaluării s-a ţinut cont şi de anumite caracteristici ale profilului poliţistului, dintre care nu au lipsit fermitatea, atitudinea, promptitudinea, solicitudinea, precum şi alte calităţi necesare în exercitarea activităţii poliţieneşti", ne-a explicat Petrică Hahui, directorul general al Poliţiei Locale Galaţi.

Citit 2820 ori Ultima modificare Marți, 29 Mai 2018 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.