Daruri din suflet pentru copiii de peste Prut

Daruri din suflet pentru copiii de peste Prut
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

300 de cadouri (jucării din pluş, maşinuţe, roboţi, puzzle-uri, lego, păpuşi şi multe dulciuri) au ajuns în localitatea Slobozia Mare,din Republica Moldova. Darurile au fost oferite de poliţiştii locali din Galaţi şi copii acestora, în cadrul acţiunii "O jucărie pentru un zâmbet".

În acest an, conducerea Poliţiei Locale Galaţi a decis ca ziua de 1 Iunie să fie dedicată unor micuţi de peste Prut. Angajaţii instituţiei au răspuns prompt acestei iniţiative, iar pe 31 mai, în ultima zi de şcoală în Republica Moldova, 300 de prichindei, cu vârste cuprinse între doi şi şase ani, au primit daruri de la reprezentanţii gălăţenilor. "Poliţia Locală Galaţi are un parteneriat de colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Cahul, iar în baza acestui acord, care va fi parafat în cel mai scurt timp, am încercat să aducem un strop de bucurie copiilor din Slobozia Mare. Tot ce au primit astăzi cei mici sunt cadouri de la copiii poliţiştilor locali", ne-a declarat Petrică Hahui, directorul general al Poliţiei Locale Galaţi.

Copii de la Grădiniţele "Licurici" şi "Mioriţa" din Slobozia Mare nu au vrut să fie mai prejos şi şi-au întâmpinat oaspeţii cu un program artistic cu multe cântece şi poezii. "Ceea ce au făcut copiii dumneavoastră pentru picii noştrii este minunat, ceva de suflet şi de fraţi, de aceea ne simţim minunat", a spus primarul localităţii Slobozia Mare, Valentina Carastan.

La acţiunea poliţiştilor locali gălăţeni au luat parte partenerii din cadrul Consiliului Raional Cahul şi cei de la Inspectoratul de Poliţie Cahul.

Citit 1562 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Iunie 2018 19:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.