De ce divorţează femeile

De ce divorţează femeile

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Peste 40.000 de femei divorţate au fost intervievate cu privire la motivele care au dus la separarea de partenerul lor. Curios, infidelitatea nu este cel mai important aspect, iar lipsurile financiare ocupă ultimul loc.

O treime din căsătorii se termină printr-un divorţ. Într-o încercare de a înţelege mai bine raţionamentul din spatele celor mai multe despărţiri, serviciul de dating pentru părinţi divorţaţi "Next Love" a intervievat 43.000 de femei din Europa, scrie Daily Mail. Interesele diferite, infidelitatea şi certurile frecvente au fost primele trei motive pentru care cele mai multe căsnicii s-au terminat printr-un divorţ. "Deşi infidelitatea se spune că ar putea fi uneori o modalitate eficientă de salvare a unei căsnicii, ea poate fi, de asemenea, responsabilă pentru destrămarea unei familii. 29,2% dintre femeile chestionate au declarat că adulterul a fost motivul pentru care au ales să pună capăt căsniciei", a declarat Sigurd Vedal, directorul executiv al NextLove. 10,9% dintre respondenţi au declarat că certurile repetate au dus la răcirea relaţiei, în timp ce lipsa intimităţii se află pe locul al patrulea. Cele mai multe femei pun accentul pe lipsa de interes a soţului cu privire la viaţa sexuală.

Topul motivelor care duc la divorţ

1) Scopuri diferite în viaţă
2) Infidelitate
3) Certuri constante
4) Lipsa de intimitate
5) Boală mintală
6) Nepotrivire de caracter
7) Plictiseală
8) Abuz fizic
9) Neînţelegeri privind treburile casnice
10) Probleme financiare

(Articol realizat din surse online)

Citit 1386 ori Ultima modificare Marți, 10 Iulie 2018 19:26

1 comentariu

  • postat de Adam Joi, 09 August 2018 22:27 89.137.137.*** Link la comentariu
    0
    1

    Femeile divorteaza pentru ca se casatoresc din interes si cand barbatul nu mai are bani pleaca la altul cu bani deci iubire zero.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.