Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

Poliţiştii gălăţeni au deschis o anchetă după ce în mediul on-line au apărut imagini cu un bărbat care îşi opreşte maşina în sensul giratoriu de la Intersecția Fără Rost pentru a-şi poza maşina. Întreaga scenă a fost surprinsă şi de camerele de supraveghere din zonă, dar şi de un gălăţean, acesta din urmă postând imaginile pe o reţea de socializare. Aici au apărut şi zeci de comentarii, unul dintre ele oferind chiar clarificări despre ce s-a întâmplat. Internautul le explică celor care au postat imaginile şi au comentat la ele că bărbatul care şi-a oprit maşina pe banda a doua din IFR  şi a început să facă fotografii pentru ca ulterior să le folosească în instanţă. Asta pentru că bărbatul a atacat un proces verbal întocmit în urma unei tamponări, care a avut loc chiar în zona cu pricina. Internautul explică faptul că, în urmă cu două luni, bărbatul a lovit un alt autoturism, atunci când a direcţia de pe banda trei pe banda doi fără să se asigure. Poliţia a decis că bărbatul este vinovat, acesta atacând procesul verbal.
Acum, poliţiştii s-au autosesizat şi fac cercetări. „Având în vedere imaginile apărute în mediul on-line poliţia s-a autosesizat şi efectuează verificări pentru a stabili dacă în cazul respectiv există încălcări ale legislaţiei rutiere în vigoare”, ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al  IPJ Galaţi.

Citit 3843 ori Ultima modificare Joi, 12 Iulie 2018 18:29

2 comentarii

 • postat de Ipate Gh. Vineri, 13 Iulie 2018 10:05 79.116.109.*** Link la comentariu
  4
  12

  Politia ,daca cunoaste Legislatia rutiera ,trebuie sa se pronunte nu sa faca cercetari.
  Este alba sau neagra,adica a incalcat legea sau nu.

  Raportează
 • postat de Putea să apeleze la un echipaj de la poliția rutieră, să-l ajute. Acum, a ieșit aiurea. Vineri, 13 Iulie 2018 09:06 213.233.101.*** Link la comentariu
  2
  14

  Oprirea, staționarea, în orice intersecție, cu rost sau fără rost, este interzisă. Șoferul trebuia să apeleze, să roage, un echipaj de la poliție rutieră să-l ajute să facă fotografiile necesare pentru un proces și cu siguranță, îl ajuta. Așa, chiar dacă se justifică, oprirea în intersecție, șoferul a pus în pericol, traficul rutier în intersecție și așa destul de greu în intersecție, după nume, ,,intersecția fără rost'', dar periculos.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.