Şi-a oprit maşina în intersecţie pentru a-i face poze

Şi-a oprit maşina în intersecţie pentru a-i face poze
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Poliţiştii gălăţeni au deschis o anchetă după ce în mediul on-line au apărut imagini cu un bărbat care îşi opreşte maşina în sensul giratoriu de la Intersecția Fără Rost pentru a-şi poza maşina. Întreaga scenă a fost surprinsă şi de camerele de supraveghere din zonă, dar şi de un gălăţean, acesta din urmă postând imaginile pe o reţea de socializare. Aici au apărut şi zeci de comentarii, unul dintre ele oferind chiar clarificări despre ce s-a întâmplat. Internautul le explică celor care au postat imaginile şi au comentat la ele că bărbatul care şi-a oprit maşina pe banda a doua din IFR  şi a început să facă fotografii pentru ca ulterior să le folosească în instanţă. Asta pentru că bărbatul a atacat un proces verbal întocmit în urma unei tamponări, care a avut loc chiar în zona cu pricina. Internautul explică faptul că, în urmă cu două luni, bărbatul a lovit un alt autoturism, atunci când a direcţia de pe banda trei pe banda doi fără să se asigure. Poliţia a decis că bărbatul este vinovat, acesta atacând procesul verbal.
Acum, poliţiştii s-au autosesizat şi fac cercetări. „Având în vedere imaginile apărute în mediul on-line poliţia s-a autosesizat şi efectuează verificări pentru a stabili dacă în cazul respectiv există încălcări ale legislaţiei rutiere în vigoare”, ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al  IPJ Galaţi.

Citit 3959 ori Ultima modificare Joi, 12 Iulie 2018 18:29

2 comentarii

 • postat de Ipate Gh.
  Vineri, 13 Iulie 2018 10:05
  79.116.109.***
  Politia ,daca cunoaste Legislatia rutiera ,trebuie sa se pronunte nu sa faca cercetari.
  Este alba sau neagra,adica a incalcat legea sau nu.
  4
  12
  Raportează
 • postat de Putea să apeleze la un echipaj de la poliția rutieră, să-l ajute. Acum, a ieșit aiurea.
  Vineri, 13 Iulie 2018 09:06
  213.233.101.***
  Oprirea, staționarea, în orice intersecție, cu rost sau fără rost, este interzisă. Șoferul trebuia să apeleze, să roage, un echipaj de la poliție rutieră să-l ajute să facă fotografiile necesare pentru un proces și cu siguranță, îl ajuta. Așa, chiar dacă se justifică, oprirea în intersecție, șoferul a pus în pericol, traficul rutier în intersecție și așa destul de greu în intersecție, după nume, ,,intersecția fără rost'', dar periculos.
  2
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.