Lovită fără milă de un cioban supărat

Lovită fără milă de un cioban supărat
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* O femeie de 37 de ani din Măstăcani, care lucrează la o stână din localitate, a fost bătută crunt de un coleg de breaslă *

Deşi incidentul s-a petrecut vineri seara, femeia a fost dusă la spital abia sâmbătă şi se află în prezent internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Victima este desfigurată, are câteva coaste rupte şi vânătăi pe toată suprafaţa corpului.  

„Am fost bătută vineri după-amiază de un băiat mai tânăr, de 24 de ani, care m-a lovit cu pumnul şi cu picioarele. Vroia să se culce cu mine şi eu l-am refuzat. M-a lovit, m-a târât cu faţa de pământ, apoi m-a lăsat în pace şi m-a dus în stână”, a povestit victima.

„A fost internată o femeie în vârstă de 37 de ani agresată de un tânăr cioban mioritic de 24 de ani care a lucrat-o ciobăneşte. Pacienta a suferit un traumatism cranio-facial grav, are ochii ca doi pumni, practic orbitele sunt vinete pentru că nu i se mai văd ochii”.

„A trebuit să fie operată pentru că are fracturi costale, iar dacă îi apeşi pielea de pe torace iese aer venit din plămâni. Şi ambele pleure - deci zonele care acoperă plămânii - sunt pline cu sânge. Se pare că bolile nu sunt în spital, ci mai ales în societate”, a spus dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi.

Potrivit Cristinei Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, bărbatul de 24 de ani a recunoscut că a bătut-o pe femeia aflată acum în spital, însă neagă faptul că ar fi încercat să o şi violeze.

În acest caz se fac în continuare cercetări şi se aşteaptă certificatul medico-legal în funcţie de care va fi încadrată fapta.

Citit 836 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.