Acreditare prin sponsorizare la Grupul Şcolar din Tg. Bujor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grupul Şcolar „Eremia Grigorescu” din Tg. Bujor trebuie să depună anul acesta dosarul la ARACIP, pentru acreditarea specializărilor specifice rutei progresive în care pregăteşte deja elevi.

„Depunerea dosarului pentru toate cele trei specializări costă 43 de milioane de lei vechi, bani pe care nu ştim dacă îi vom putea obţine de la primărie, atâta vreme cât nici bani pentru navetă şi utilităţi n-am primit anul acesta”.

„Nu ştiu ce vom face. Elevii vor da bacalaureatul, va trebui să le eliberăm diplomele şi nu putem face acest lucru fără obţinerea acreditării de la ARACIP. Ştiu doar cu siguranţă că elevii nu vor absolvi şcoala fără diplomă. Voi merge prin oraş după sponsorizări, va trebui să fac rost de bani, pentru că aceşti copii n-au nicio vină”, spune directoarea Iolanda Bulgaru.

Aşa cum am mai scris, profesorii de la această unitate de învăţământ nu au mai primit din aprilie banii pe navetă, au făcut chetă să plătească telefonul instituţiei şi a fost nevoie să se închidă un corp de clădire pentru că  primăria nu a dat bani de combustibil lichid. 

Instituţia este în pericol să pună lacăt la poartă pentru că nici facturile la energie electrică nu s-au mai plătit de mai bine de două luni, iar Electrica SA ameninţă cu debranşarea.

Citit 625 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.