Un scurt circuit a distrus două case şi un depozit de furaje
Foto: Monica Zanet

Un scurt circuit a distrus două case şi un depozit de furaje
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Trei echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, garda Iveşti, au acţionat timp de aproximativ patru ore pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu în localitatea Salcia din comuna Umbrăreşti.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, lt. col. Eugen Chiriţă, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu violenţă în formă generalizată la un depozit de furaje şi acoperişul locuinţei lui T. Marian.

„În ciuda eforturilor susţinute ale echipajelor de pompieri, incendiul s-a extins şi la o locuinţă din vecinătate, unde au ars 200 de metri pătraţi de acoperiş, două camere de locuit şi o magazie. La prima locuinţă, de unde a izbucnit incendiul, au ars 300 de metri pătraţi de acoperiş, mobilierul din două camere şi aproximativ 500 de baloţi de lucernă”, ne-a spus Eugen Chiriţă.

După aproximativ patru ore, în jurul orei 4,35, incendiul a fost lichidat, fără să fie înregistrate victime. „Din primele cercetări, cauza probabilă a incendiului este un scurt circuit la instalaţia electrică a locuinţei lui T. Marian”, a conchis purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Citit 3111 ori Ultima modificare Marți, 04 Septembrie 2018 00:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.