Şcoală, chiar dacă mai e gripă!

Şcoală, chiar dacă mai e gripă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Alţi doi elevi de la „Radu Negru” au contractat noua gripă * Ambii sunt izolaţi la domiciliu, sub tratament * Dacă vă roade curiozitatea privind localităţile de domiciliu ale acestor bolnavi, puneţi-vă pofta-n cui! * Luni începe şcoala *

S-au confirmat, clinic şi epidemiologic, încă două îmbolnăviri printre elevii rămaşi în internatul Grupului Şcolar „Radu Negru”.

„Ambii tineri au fost izolaţi la domiciliu şi se află sub tratament”, a precizat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Galaţi, dr. Liliana Moise.

N-am mai reuşit să aflăm, din păcate şi care erau localităţile de provenienţă ale respectivilor elevi, ca să vă putem informa şi pe dumneavoastră. Şi credem că nici n-ar trebui să mai fiţi aşa de curioşi cu privire la aceste detalii, de vreme ce ştiţi că elevii sunt deja izolaţi, la casele lor.

Totuşi, dacă vreţi să vă vizitaţi prietenii din judeţ, telefonaţi-le înainte. Iar dacă ţineţi la sănătatea dumneavoastră până la ipohondrie, nu mai mergeţi şi gata!

Începe şcoala

În ciuda celor două noi confirmări privind infectarea cu virusul gripal A(H1N1)  primite ieri, se pare că, luni, la Grupul Şcolar „Radu Negru” vor începe din nou orele de curs.

„Nici nu-i poţi ţine acolo la infinit pe elevi. Da, probabil că şi elevii rămaşi în cămin vor merge la şcoală, dar vor fi monitorizaţi de medicul şcolar”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al DJPS.

Citit 791 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.