Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

295 de căsătorii au fost înregistrate la oficiile de stare civilă din judeţul Galaţi, în luna iunie a acestui an, potrivit Direcţiei Judeţene de Statistică Galaţi. Faţă de luna corespunzătoare a anului trecut, în iunie 2018 au fost oficiate cu 13 căsătorii mai mult.

În acelaşi timp, prin hotărâri judecătoreşti definitive şi la primăriile teritoriale, pe baza Legii 202/2010 (act normativ care reglementează divorţul administrativ - n.r.), în iunie 2018 au fost pronunţate 36 de divorţuri, mai puţin cu 42 faţă de luna mai a.c. şi cu 53 mai puţine faţă de luna corespunzătoare din anul 2017.

Citit 1015 ori Ultima modificare Marți, 18 Septembrie 2018 19:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro