Şi-a ucis soţia şi apoi s-a sinucis

Şi-a ucis soţia şi apoi s-a sinucis
În prim-plan, Antonel Vizitiu, fratele criminalului sinucigaș
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

O femeie de 43 de ani, din Tecuci, a fost ucisă chiar de soţul ei, care, după oribilul gest, şi-a pus capăt zilelor. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, era măcinat de gelozie şi, pe fondul consumului de alcool, a decis să îşi ucidă consoarta, care abia venise de la muncă din Italia.

Totul s-a întâmplat în magazia casei în care cei doi locuiau împreună cu cei doi copii ai lor, în vârstă de 16 şi 19 ani. Femeia, care lucra în Italia şi trimitea bani acasă, venise în ţară de doar două săptămâni şi urma să participe la nunta unei rude. „Aveau nişte neînţelegeri, nu ştiu de la ce se certau. El era un pic gelos, ea se întorsese de vreo două săptămâni în ţară, lucra în Italia. Au doi copii mari. Mai mult ca sigur a fost de la gelozie”, ne-a mărturisit Antonel Vizitiu, fratele bărbatului.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi soţi au fost descoperite de un vecin, care a sunat la 112 şi a anunţat autorităţile. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj al ambulanţei, care a constatat că cei doi erau decedaţi de mai multe ore. „Echipajul cu asistent, care a ajuns la faţa locului, a constatat că era  vorba despre un bărbat şi de o femeie, care erau decedaţi, cu rigiditate cadaverică, deci probabil peste 4-6 ore de când se întâmplase. Femeie era întinsă pe jos, în magazie, cu multiple leziuni, prin agresiune, probabil, la nivelul  feţei, contuzii, escoriaţii la nivelul feţei, şi urme de strangulare la nivelul gâtului, iar bărbatul era spânzurat de o grindă în magazie, de asemenea cu rigiditate. S-a presupus un conflict conjugal finalizat cu crimă şi sinucidere, şi s-a solicitat imediat intervenţia poliţiei pentru continuarea anchetei”, ne-a explicat medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Ancheta a fost începută imediat de o echipă operativă, sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

„Echipa operativă, condusă de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, s-a deplasat la faţa locului, constatând că bărbatul de 51 de ani era spânzurat într-o magazie din curtea imobilului, în aceeaşi încăpere fiind găsită şi femeia de 43 de ani, de asemenea, decedată. Din primele cercetări a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, soţul i-ar fi aplicat soţiei mai multe lovituri, în urma cărora aceasta a decedat. Ulterior, bărbatul s-ar fi spânzurat lăsând un bilet de adio în care îşi motivează faptele”, ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Trupurile celor doi au fost transportate la serviciul de Medicină Legală Galaţi, în vederea efectuării necropsiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Citit 13774 ori Ultima modificare Vineri, 28 Septembrie 2018 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.