Minivacanţa concediului fără plată, la grădiniţele cu program prelungit

Minivacanţa concediului fără plată, la grădiniţele cu program prelungit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Instituţiile nu vor funcţiona în zilele de 27 şi 30 noiembrie *

Deşi iniţial se stabilise ca, în grădiniţele cu program prelungit, concediile fără plată să fie luate prin rotaţie, în aproape toate aceste instituţii activitatea se suspendă pe zilele de 27 şi 30 noiembrie.

Directoarea Grădiniţei Nr. 9, Rodica Leucă, ne-a declarat: „S-au făcut şedinţe cu părinţii la toate grupele şi s-a stabilit de comun acord cu aceştia că se sistează activitatea în zilele de 27 şi 30 noiembrie”.

Acelaşi lucru l-am aflat şi de la directoarea Grădiniţei „Alice”, Gherghina Axente:

„Am discutat cu părinţii şi ne-au spus că se descurcă şi nu au nevoie de asigurarea permanenţei. Voi mai vorbi cu ei şi în seara aceasta (n. r. ieri seară) şi vom vedea ce e de făcut. Dacă nu sunt minim 20 de copii care să vină în cele două zile, nu putem asigura permanenţa. Eu, ca director, oricum voi fi la grădiniţă”.

De la Grădiniţa „Dumbrava Minunată” , directoarea Anişoara Andrişoi ne-a spus că în mod normal cadrele didactice ar trebui să nu muncească pentru zilele în care nu sunt plătite:

„Dar dacă avem solicitări din partea părinţilor, vom veni. Din câte am discutat cu ei până acum, nu va fi o problemă să avem libere aceste două zile”.

Carmen Chiurtu,  directoarea  Grădiniţei „Otilia Cazimir”, ne-a declarat că încă nu se luase nicio decizie finală:

„Am convenit cu cadrele didactice să  întrunim în miercuri seară consiliul consultativ al părinţilor pentru a decide cum vom face”.

Citit 740 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.