Gazetă-şcoală pentru viitorii jurnalişti, la Universitatea „Danubius”

Gazetă-şcoală pentru viitorii jurnalişti, la Universitatea „Danubius”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Studenţii Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Danubius au acum posibilitatea să facă practică în domeniul jurnalismului chiar în cadrul instituţiei.

Miercuri a fost lansat primul număr al revistei „infocom@gal”, o gazetă-şcoală, după cum o denumesc cei din conducerea facultăţii, în care studenţii de la Comunicare şi nu numai pot deprinde tehnicile jurnalismului.

Revista are 8 pagini color, e tipărită în condiţii grafice deosebite şi cuprinde informaţii de larg interes pentru studenţii Universităţii Danubius, interviuri şi chiar materiale de opinie. Conducerea facultăţii speră ca acest instrument să completeze pregătirea teoretică a studenţilor cu practica redactării şi publicării de texte jurnalistice.

„Revista îşi propune să valorifice potenţialul studenţilor şi al cadrelor didactice. Este o gazetă-şcoală care va oferi studenţilor posibilitatea de a face practică, ca una dintre componentele importante ale procesului educaţional. Pe lângă revistă, avem şi un cerc de jurnalism, care se adresează tuturor studenţilor universităţii noastre”, a declarat decanul Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării, prof. Dumitru Tiutiuca.

Comentariu foto: La lansare s-a insistat pe caracterul educaţional al revistei

Citit 1609 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.