SESIZEAZĂ CITITORII | Lucrare nefinalizată pe strada Armata Poporului
Foto: Elena Govaert

SESIZEAZĂ CITITORII | Lucrare nefinalizată pe strada Armata Poporului
Porțiunea neasfaltată se află chiar lângă trotuar
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Joi, 22 noiembrie, a fost făcută o sesizare redacției noastre de către o doamnă, care locuiește pe strada Armata Poporului, privind lucrările nefinalizate din zonă.

Ajunși la fata locului pentru verificare, am constatat prezența unui șanț, de aproximativ 60 de cm lățime, neasfaltat, de-a lungul aleii pietonale.

Domnul Marian Ion, locatar al blocului L5, și-a arătat vădit indignarea față de lucrurile prost realizate din orașul nostru. Consideră că vina aparține în totalitate Primăriei, ale cărei lucrări se realizează anapoda, cel puțin comparând situația orașului nostru cu cea a altor orașe din străinătate. Întrebarea domnului Ion este următoarea:

”De ce lucrurile nu sunt finalizate?”, adăugând că situația este cel puțin neplăcută, îngreunându-le, în special locatarilor, utilizarea corespunzătoare a aleii. 

Aceeași întrebare ne-o punem și noi, de aceea, ne-am adresat Primăriei, pentru a afla cine a efectuat săpăturile la fața locului și era responsabil pentru finalizarea lor.

Am aflat astfel că lucrarea a fost efectuată pentru îngroparea cablurilor aparținând companiei RCS- RDS, aceasta având obligația să aducă terenul la starea inițială. Din cauza vremii nefavorabile, nu s-a putut lucra, dar, potrivit Primăriei, lucrurile se vor remedia în viitorul apropiat.

Elena Govaert

Citit 2347 ori Ultima modificare Marți, 27 Noiembrie 2018 00:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.