Realimentarea cu energie, împiedicată de o maşină

Realimentarea cu energie, împiedicată de o maşină
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

"Doreii" nu se găsesc numai printre muncitorii diferitelor firme, ci, de multe ori, şi printre noi, cetăţenii aflaţi "de partea cealaltă". Iar aceşti Dorei nu blochează doar tramvaie pentru că au parcat în dorul lelii, ci, iată, şi accesul la un punct de transformare al Electrica, împiedicând astfel realimentarea cu energie electrică a unei zone din oraş.

În seara de 21 noiembrie, Anca Tămăşanu, domiciliată pe strada 24 Ianuarie, ne spunea că nu avea lumină în casă de mai bine de opt ore. "Cu o seară înainte, lumina a fost întreruptă două ore. Acum, nu avem tensiune, becurile abia pâlpâie, cuptorul cu microunde nici măcar nu porneşte. Iar la deranjamente Electrica nu răspunde nimeni".

Răspunsul Biroului de presă al Electrica SDEE Galaţi a fost următorul: "Întreruperile în alimentarea cu energie electrică s-au datorat avariei înregistrate în data de 20.11.2018 în postul de transformare PT 2 Siloz. S-au efectuat lucrări de înlocuire a transformatorului. Menţionăm faptul că uşa de acces a postului de transformare era blocată de un autoturism al cărui proprietar a fost greu de găsit, ceea ce a dus la întârzierea realimentării cu energie electrică".

Citit 1984 ori Ultima modificare Vineri, 30 Noiembrie 2018 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.