Prăjituri ca la mama acasă

Prăjituri ca la mama acasă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De Moş Nicolae, gălăţenii le-au putut face surprize dulci celor dragi cumpărând prăjituri şi torturi inedite de la Cofetăria Dragoş Roşu. Cu această ocazie, la cofetărie a fost organizată o expoziţie de prăjituri cu vânzare.

Cei care au trecut pe la această expoziţie nu au putut pleca acasă cu mâna goală, deoarece torturile cu Moş Crăciun sau cele cu săniuţe şi zăpadă le-au făcut cu ochiul tuturor.

Ingredientele naturale, cremele şi dulceţurile făcute în laboratorul propriu sunt secretele prăjiturilor de la cofetăria Dragoş Roşu.

Colectivul cofetăriei se pregăteşte să sărbătorească 13 ani de activitate, cu produse cât mai delicioase.

„Vin sărbătorile şi îi aşteptăm pe toţi gălăţenii să îşi cumpere dulciuri făcute doar cu produse naturale. Pregătim pentru această perioadă cozonaci, checuri, prăjituri de casă şi torturi. Avem şi produse de post, ca de exemplu plăcintă cu bostan şi mere”, ne-a povestit doamna Liuba Roşu, directoarea cofetăriei.

Chiar dacă cofetăria este în plină renovare (pentru a ajunge la standardele europene), colectivul sărbătoreşte prin muncă şi Crăciunul şi Revelionul.

„Vom avea program pentru sărbători. Fetele care lucrează în laborator deja se gândesc ce să producă nou. Nu vrem să repetăm aceleaşi tipuri de torturi ca în anii trecuţi”.

„Ne dorim ce este mai bun pentru clienţii noştri şi de aceea în fiecare an trebuie să venim cu idei noi de torturi, cu reţete cât mai delicioase şi cu surprize pe măsura sărbătorilor de iarnă”, a mai adăugat directoarea cofetăriei.

Aşadar, dragi gălăţeni, nu ezitaţi să faceţi o vizită la „Dragoş Roşu”, dacă vreţi să vă surprindeţi plăcut copiii, soţul, soţia sau pe oricine vă este drag.

Citit 1597 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.