Cea mai scumpă nevoie fiziologică

Cea mai scumpă nevoie fiziologică

Evaluaţi acest articol
(21 voturi)
9 comentarii

Gest şocant al unui gălăţean, amendat aspru de jandarmi, dar ignorat de zeci de persoane care călătoreau într-un tramvai de pe traseul 39. Individul, aflat în stare de ebrietate, nu şi-a putut înfrâna nevoile fiziologice şi s-a apucat să urineze în mijlocul de transport, în care se aflau atât adulţi, cât şi copii. Nimeni nu l-a băgat în seamă, cu excepţia unui jandarm, aflat în drumul spre casă şi care a luat atitudine faţă de acest gest inimaginabil şi obscen. Demersul de a-l potoli pe beţiv nu a fost unul uşor, dimpotrivă. Mai mult, "apărat" de ignoranţa celorlalţi călători, acesta a încercat să dea bir cu fugiţii imediat ce tramvaiul a oprit într-o staţie. 
"Jandarmul l-a întrerupt din micțiune și a anunțat echipajul de jandarmerie. Trist a fost faptul că pasagerii nu au luat atitudine, preferând să nu îl ajute pe colegul nostru atunci când bărbatul, profitând de faptul că jandarmul comunica echipajului locația în care se află, a încercat să coboare, smucindu-se și amenințând", a precizat slt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi. Călătorul turmentat şi lipsit de bun simţ a fost aşteptat de un echipaj de jandarmi la capătul traseului şi pus să cureţe mizeria pe care o făcuse în tramvai. În plus, a fost amendat usturător pentru gestul lui, cu 1.000 de lei. 

Citit 6746 ori Ultima modificare Duminică, 10 Februarie 2019 22:08

9 comentarii

 • postat de Investigatii Vineri, 08 Februarie 2019 19:33 89.137.137.*** Link la comentariu
  1
  4

  Nu intelegem daca omul s-a scapat pe el in tramvai de la cat a baut, fara sa se poata tina sau a facut intentionat asta in tamvai. Daca e varinata 2 trebuie taxat maxim. Daca e varianta 1 trebuie sa il ducem la dezalcoolizare si sa urmeze cursuri de buna crestere. Foarte rusinos ce a facut si urat! Lumea nu s-a bagat pentru ca unii dintre acesti indivizi e posibil sa poarte cutit la ei si de frica nu s-au bagat.

  Raportează
 • postat de ELLA Vineri, 08 Februarie 2019 15:21 89.137.136.*** Link la comentariu
  1
  8

  Stau in plin centru in acest oras.Avem si noi o vecina care arunca olita cu urina de la etajul trei, ca sa nu/si murdareasca buda.Am facut reclamatii si la sanepid,la politie,dar nimeni nu a putut sa ne ajute.Eu care locuiesc la parter,nu puteam vara sa las geamul deschis din cauza mirosucu duiumul.lui.Am chemat veciniisa miroase crengile copacilor care s/au uscat din cauza urinii aruncate. Atit eu,cit si o alta vecina am primit de citeva ori in cap aceste produse.Esre o femeie in virsta de aproape 90 de ani.Am reusit numai cu amenintarea cu bataia sa o dezobisnuim.Dar sa vedem cit rezista.Are o pensir mare de urmas de securist,dar e de o zgircenie nemaivazuta.Am pus pe scara iluminat cu cenzori.La partersint 2 becuri.A facut scandal ca nu vrea sa plateasca,caci acestea lumineaza la parter si ea sta la etajul 3.Asa ca nebuni in acest oras sint

  Raportează
 • postat de Someone Vineri, 08 Februarie 2019 11:33 89.121.206.*** Link la comentariu
  1
  12

  pentru Vicu di la Tunel
  Va contrazic, am un exemplu de familie profesoara la liceu si inginer ce locuieste in acelasi bloc cu mine, ea- galatean din tata-n fiu, care-si arunca mizeriile pe geam.
  Pana si ciobanul isi face curat in jurul colibei.
  Marlani sunt peste tot si chiar nu conteaza originea...va spune cineva mutat din Micro 13 in Mazepa

  Raportează
 • postat de Costelzn Vineri, 08 Februarie 2019 09:24 82.137.11.*** Link la comentariu
  1
  10

  Sau care fumează prin statii lasă si cutii de bere etc..amendați

  Raportează
 • postat de Misu Vineri, 08 Februarie 2019 05:50 5.13.210.*** Link la comentariu
  2
  13

  Nu se baga nimeni datorita legilor timpite de la noi Trebuie sa te duci mereu cind esti chemat de politist sa dai declaratii peste declaratii ce ai vazut.cum s-a intimplat,cine mai era ETC ETC cu subsemnatul ASA CA DE ASTA OAMENII NU IAU ATITUDINI

  Raportează
 • postat de comunismul Joi, 07 Februarie 2019 22:22 5.13.193.*** Link la comentariu
  10
  17

  nu mi se pare corect sa faci pipi sau chiar caca in mijlocul de transport! faci la un copac daca iti vine! sau la un perete dar ambele atentie! sa te nu te vada cineva!

  Raportează
 • postat de Ion Joi, 07 Februarie 2019 19:42 5.13.146.*** Link la comentariu
  1
  44

  Sa le fie rusine celor care nu l-au sustinut pe acest jandarm care a procedat corect si legal, mai ales ca erau si copii de fata. Doamne in ce lume traim.

  Raportează
 • postat de Vicu di la Tunel Joi, 07 Februarie 2019 18:47 95.76.2.*** Link la comentariu
  9
  39

  Pai marlanimea nu face front comun impotriva golanimii necivilizate cand cel vizat provine chiar din randurile ei!

  Nu o sa gasim civilizatie in orasul asta intrucat majoritatea ocupantilor de cutii de chibrit din blocurile comuniste provin din catune, rapi si grajduri unde convietuiau cu animalele, dormind in sura cu paie; majoritatea viniti la oras, cu loc de purcedere, marlanoaia, unde se dihocau de pe prispa, ce mare diferenta ca schimba locul, in tramvai.

  Uitati-va la multi pe strada, unii parca-s speriati, in special la cei mai in varsta, se uita imprejur scotocind cu privirea la altii, indiscret si plini de rautate, scuipand in prostie, de parca locurile pe unde calca nu ar fi decat numai pentru ei;

  Raportează
 • postat de Simona Joi, 07 Februarie 2019 16:38 81.12.149.*** Link la comentariu
  10
  81

  Corect!
  Foarte bine a procedat!
  La fel trebuie procedat si celor care fac pe strada, in oras, astfel de lucruri!
  Deasemeni, si pentru dejectiile animalelor cu stapan trebuie facut la fel.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.