A renunţat la burlăcie la 80 de ani

A renunţat la burlăcie la 80 de ani
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Niciodată nu este prea târziu. Acesta pare să fi fost motto-ul lui Vasile Andrei, un gălăţean în vârstă de 80 de ani, care a decis să se căsătorească pentru prima oară în viaţă. Aleasa inimii îi este aproape de 30 de ani, dând dovadă de o răbdare ieşită din comun.

Vasile Andrei, sau Doctor King, cum este el cunoscut în lumea fotbalului, a fost o viaţă întreagă şoferul echipei Oţelul Galaţi. S-au schimbat generaţii de jucători, de antrenori, dar Doctor King a rămas tot acolo, plimbându-i pe sportivii gălăţeni peste tot pe unde au avut meciuri, fiind astfel îndrăgit de toată lumea. Tocmai de aceea, o parte din stafful echipei actuale a ţinut să îi fie aproape şi într-o zi specială, când Doctor King a decis să îşi unească destinul cu aleasa inimii sale, în faţa ofiţerului stării civile.
Vasile Andrei şi Iordana Chiriac s-au cunoscut în urmă cu peste 30 de ani. De atunci sunt împreună, la bine şi la rău. Ea, în vârstă de 69 de ani, a mai fost căsătorită şi are un fiu, care, alături de soţia sa, i-a fost alături și ieri, la căsătoria cu Vasile. El, burlac convins, s-a lăsat greu convins că trebuie să o ceară de soţie. Până la urmă, bărbatul, care are 80 de ani, a reuşit să îşi facă curaj şi, în genunchi, şi-a cerut consoarta de soţie. « Niciodată nu-i târziu. Relaţia este de 30 de ani. Acum am cerut-o aşa cum se cuvine, în genunchi. Am convins-o greu”, ne-a mărturisit, râzând, mirele.
Deşi nu se mai aştepta la asta, Iordana Chiriac a spus da. "Vreau să ne trăim bătrâneţile frumos şi în linişte. Normal că mi-am dorit să fiu mireasă mai devreme, dar până acum nu a fost să fie", ne-a spus mireasa.
Astfel, cei doi au ajuns în faţa ofiţerului de stare civilă, unde au spus un "DA" hotărât. Mai emoţionaţi decât mirii au fost fiul şi nora femeii, care au fost şi martorii căsătoriei. « Am rămas surprinsă, nu ne mai aşteptam la aşa ceva. Este bine, şi, vorba lui, niciodată nu este târziu», ne-a mărturisit Crina Stroie, nora miresei.
După ce şi-au primit certificatul care atestă că Doctor King a renunţat la burlăcie, managerul echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Vali Ştefan, a  ţinut să îi facă un cadou, de suflet, proaspătului însurăţel. Pe lângă un echipament al echipei, mirele a primit şi un tricou cu numărul 80 şi cu porecla cu care este cunoscut în lumea fotbalului.
"Îl cunosc de când eram copil.  Mă bucur că suntem alături de el într-o zi specială. Îi dorim multă sănătate", ne-a declarat Vali Ştefan, managerul echipei Oţelul.
Cei doi miri au plecat să sărbătorească momentul alături de cei dragi, nu înainte de a ne mărturisi că în vara acestui an urmează şi nunta.

Citit 5194 ori Ultima modificare Luni, 11 Februarie 2019 15:06

3 comentarii

 • postat de Galateanul
  Luni, 11 Februarie 2019 13:44
  81.12.150.***
  Casa se piatra si sanatate maxima !
  0
  1
  Raportează
 • postat de comunismul
  Sâmbătă, 09 Februarie 2019 17:01
  5.13.245.***
  la 80 de ani! doamne fereste! dar ce a pazit in tot acest timp! in fine ca sofer al echipei otelul galati era apreciat pentru munca sa! a cunoscut mii de jucatori si antrenori de la otelul galati! in generatii diferite insa! asta in perioada anilor 70-90! de exemplu din anii 70 l-a cunoscut pe mihai stoleru etc! din anii 80! de exemplu pe constantin radulescu cornel dinu etc! si din anii 90 pe sorin haraga valentin stefan catalin tofan tudorel pelin costin males etc!
  14
  4
  Raportează
 • postat de Catzavencu
  Sâmbătă, 09 Februarie 2019 13:33
  193.231.148.***
  Casa de piatra! :)
  0
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.