Acţiune de împădurire în judeţul Galaţi

Acţiune de împădurire în judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Asociaţia Mecanturist Galaţi, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Galaţi caută 40-50 de oameni inimoşi şi pasionaţi de natură. Este nevoie de voluntari pentru extinderea suprafeţei Pădurii Gârboavele, plantarea urmând să aibă loc pe 23 martie, timp de cinci ore. Va fi muncă în aer liber, care presupune săpare de gropi, plantare, bătătorire şi irigare.

Materialul săditor şi echipamentele de lucru vor fi asigurate de Serviciul Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat Galaţi. Transportul va fi gratuit, fiind furnizat de către organizatorii evenimentului. Plecarea va avea loc de pe platforma Casei de Cultură a Sindicatelor, la ora 9,30.

Participanţii sunt rugaţi să vină echipaţi corespunzător. Vârsta minimă acceptată este de 16 ani. Se recomandă ca participanţii minori să fie însoţiţi de către un adult.

Pentru o organizare cât mai eficientă, cei care doresc să participe sunt rugaţi să-şi anunţe înscrierea la numărul de telefon al preşedintelui Asociaţiei, Alexandru Grigoraş: 0721372865.

Citit 4069 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2019 01:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.