Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Asociaţia Mecanturist Galaţi, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Galaţi caută 40-50 de oameni inimoşi şi pasionaţi de natură. Este nevoie de voluntari pentru extinderea suprafeţei Pădurii Gârboavele, plantarea urmând să aibă loc pe 23 martie, timp de cinci ore. Va fi muncă în aer liber, care presupune săpare de gropi, plantare, bătătorire şi irigare.

Materialul săditor şi echipamentele de lucru vor fi asigurate de Serviciul Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat Galaţi. Transportul va fi gratuit, fiind furnizat de către organizatorii evenimentului. Plecarea va avea loc de pe platforma Casei de Cultură a Sindicatelor, la ora 9,30.

Participanţii sunt rugaţi să vină echipaţi corespunzător. Vârsta minimă acceptată este de 16 ani. Se recomandă ca participanţii minori să fie însoţiţi de către un adult.

Pentru o organizare cât mai eficientă, cei care doresc să participe sunt rugaţi să-şi anunţe înscrierea la numărul de telefon al preşedintelui Asociaţiei, Alexandru Grigoraş: 0721372865.

Citit 2572 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2019 01:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro