Zeci de bombe, detonate la Braniştea. VIDEO

Zeci de bombe, detonate la Braniştea. VIDEO

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

34 de elemente de muniţie, descoperite pe raza judeţului Galaţi şi depozitate la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, au fost detonate zilele trecute, în cadrul unei misiuni speciale, în poligonul "Râpa Galbenă" de la Braniştea. Potrivit unui comunicat al ISU Galaţi, au fost distruse prin explozie izolată muniţie de infanterie şi de artilerie, o bombă de aruncător, o grenadă de mână defensivă și alte dispozitive explozive descoperite accidental, în cele mai multe cazuri cu ocazia lucrărilor agricole.

Pirotehniştii, chemaţi să ridice astfel de elemente odată descoperite, le recomandă cetăţenilor care găsesc muniţie să nu o atingă cu mâna sau cu alte obiecte, să nu o lovească, să nu o introducă în foc, să nu o demonteze, să nu o ridice sau transporte din locul unde au descoperit-o sau să o vândă la fier vechi.

Practica obligatorie în astfel de cazuri prevede anunţarea de urgenţă a autorităţilor şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ori a Poliţiei, la numărul 112.

Citit 773 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2019 01:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro