Elevi şi profesori, informaţi despre schimbările climatice

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O acţiune de două luni a Centrului Europe Direct *

359 de elevi şi 63 de cadre didactice de la 12 licee şi 50 de unităţi gimnaziale gălăţene au fost implicate în lunile noiembrie şi decembrie într-o acţiune de informare europeană.

Centrul Europe Direct Galaţi, al Consiliului Judeţului, a organizat o campanie de informare a elevilor de liceu şi a cadrelor didactice gălăţene cu tema „Strategia de Dezvoltare Durabilă” a Uniunii Europene.

Astfel, au fost derulate sesiuni de informare pe această temă în următoarele şcoli: Colegiile Tehnice „Traian Vuia”, „Paul Dimo” şi „Traian”, Liceul Teoretic „Dunărea”, Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Colegiile Naţionale „Al. I. Cuza”, şi „Vasile Alecsandri”, Liceele Teoretice „Emil Racoviţă” şi „Mihail Kogălniceanu”, Grupul Şcolar Industrial Metalurgic, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna”.

Au fost organizate şi două întâlniri, pe aceeaşi temă, cu cadre didactice din învăţământul primar şi preprimar.

Participanţii au primit şi materiale informatice, completând în schimb formulare care au ca scop identificarea nivelului de conştientizare a fenomenelor generate de schimbările climatice şi a nivelului de cunoştinţe ecologice.

Citit 601 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.