Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
3 comentarii

O imagine surprinsă de o cititoare pe aleea pietonală de la P-uri, din centrul orașului Galați, aduce o altă dimensiune, din păcate negativă, evenimentului care este găzduit în aceste zile acolo.

Festivalul Internațional de Carte "Axis Libri", desfășurat pe respectiva alee, a adunat cititori de toate categoriile de vârstă, dornici să răsfoiască cât mai multe cărți, să le simtă mirosul de tipar și să le ducă acasă.

Mulți părinți au venit însoțiți de copii, cu intenția de a le cultiva acestora dragostea pentru nemuritoarele cărți în format clasic. Însă, pentru unii, starea de efuziune tipică atmosferei de sărbătoare s-a manifestat diferit. Diferit pentru un festival de carte, dar tipic, se pare, pentru o anumită categorie de cetățeni.

Astfel, în periplul său de la cârciumă spre casă, turmentat de la atâta informație primită și toropit de razele dogoritoare ale soarelui, un domn aflat la o vârstă considerabilă a făcut un popas la margine de drum, întinzându-se la propriu pe asflat, sub privirile celor din jurul său, care și-au continuat liniștiți discuțiile, semn că imaginea oferită nu este una ieșită din comun. Totuși, poate nu ar fi rău ca Poliția Locală să ia atitudine și să ne ferească copiii, a căror educație încercam să o modelăm, de asemenea exemple negative.

Nu știm dacă era beat sau nu, dar ne-a uimit lipsa de reacție a celor din foto.

Citit 2666 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 13:35

3 comentarii

 • postat de maurice Vineri, 07 Iunie 2019 00:05 79.116.99.*** Link la comentariu
  3
  4

  A "citit" prea mult.

  Raportează
 • postat de Gălățean Joi, 06 Iunie 2019 21:50 5.13.227.*** Link la comentariu
  3
  11

  La situații de genul nu reacționează , dar duminica la biserica, se tăvălesc pe jos și mozolesc toate icoanele pozând în cei mai credincioși și iubitori de pe pământ !

  Raportează
 • postat de de ce nu-l incatusati? Joi, 06 Iunie 2019 20:28 92.114.82.*** Link la comentariu
  6
  6

  in lumea civilizata nu-i nici o problema daca o persoana doarme pe domeniul public DACA NU CREEAZA O PROBLEMA........noi ca sintem mai" sfinti decit papa" vrem ca omul respectiv sa fie amendat de politia locala, eventual si o incarcerare, incatusare pentru un somn....cit despre copii, educatia lor trebuie sa fie facuta cu inteligenta nu cu "ala-i bau bau" . totul tine de educatia parintilor si modul lor de gindire........la noi asta-i problema.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.