Groapa fără stăpân din Galaţi

Groapa fără stăpân din Galaţi

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
1 comentariu

O nouă groapă, adâncă de aproximativ un metru, a apărut în urma valului de ploi din ultima perioadă. Groapa, în care un copil ar putea cădea cu ușurință, se află în curtea interioară a blocului I din Centru, situat pe strada Brăilei nr.1. Alte victime sigure ar putea fi vârstnicii, care, din spusele preşedintelui Asociaţiei de proprietari nr. 108, locuiesc în număr destul de mare acolo. 
“Toată lumea mă întreabă de ce nu iau măsuri, dar instituţiile îmi oferă un răspuns menit să mă plimbe de la o uşă la alta. Am făcut adresă la Apă Canal, dar mi-au răspuns că nu este din cauza canalizării lor, care este în imediata apropiere, şi mi-au sugerat să mă adresez Serviciului Public Ecosal. Am făcut o adresă online şi către aceştia, dar nu am primit niciun răspuns. Săptămâna trecută am făcut o sesizare şi la Primărie, prin Galaţi City app, de la care am primit răspuns că sesizarea a fost înregistrată şi înaintată spre soluţionare Departamentului Reparaţii Străzi. De aproape o săptămână, însă, nicio reacţie nu a venit din partea acestora. Este foarte mare trecerea pe aici, atât de la blocul I, cât şi de la blocurile vecine. Sper ca situaţia să fie remediată cât mai curând”, a declarat Romeo Andrei, preşedintele Asociaţiei. Am încercat să obţinem și noi, timp de o săptămână, un punct de vedere de la Primăria Galaţi, fără succes însă.

Citit 3860 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2019 19:39

1 comentariu

  • postat de Merlot Joi, 06 Iunie 2019 13:06 109.102.130.*** Link la comentariu
    0
    1

    Aceste groapa fără stăpân sunt importante în cazul unui inundații din Galați.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro